Költségeink...

Example frontpage image

Mindenkori elméleti és gyakorlati képzés aktuális árait a képzési szerződés, valamint a hozzá tartozó tájékoztató tartalmazza.
Érdeklődjön személyesen vagy telefonon.

Vizsgadíjak:                                              Járulékos költségek:

Elméleti vizsgadíj       4.600 Ft     Orvosi alkalmasság    8.000 Ft
Járműkez. vizsgadíj    ------  Ft     Okmányiroda              ----- Ft
Forgalmi vizsgadíj    11.000 Ft     Tankönyv               INGYEN 
Elsősegély vizsgadíj   8 200 Ft     Fénykép                 INGYEN   

Garanciánk...

A Coltan Autósiskolában bátran állíthatjuk , hogy aki nálunk tanul színvonalas oktatásban részesül reális áron.
"Olcsó húsnak híg a leve" tartja a mondás, hiszen valószínűtlenül olcsó áron vezetni és közlekedni sem lehet megtanulni. Otthonos kislétszámú szinte családias oktatási rendszerünk biztosítja az eredményességet.
Oktatóink több mint tíz éves tűzoltó-gépkocsivetői és mentő-gépkocsivezetői tapasztalataikat is hasznosítják a képzés során. Korszerű számítógépes-projektoros eszközök segítik az interaktív felkészülést.
Mindent megteszünk azért, hogy Ön biztonságosan tudjon és szeressen is vezetni.

Coltan Kft. ajánlata: »

Legyen Ön is aktív részese a COLTAN Autósiskola csapatának, keressen pénzt Ön is velünk...                Invitálja ismerőseit, szervezze be környezetét, barátait, családját...                                                                    Töltse le az űrlapot és az ajánló illetve a jelentkező adataival kitöltve, aláírva küldje el  postacímünkre. A jelentkező sikeres kreszvizsgája után a COLTAN Autósiskola garantálja, hogy Ön kézhezkapja szervezési díját: 3000.- azaz háromezer magyar forintot.                Ez az Ön jövedelme...